Bedrijfsgegevens - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud
Bedrijfsinformatie

Bedrijfsgegevens


Roestvaststaal Apparatenfabriek B.V., verder afgekort tot RVSA is producent van een breed scala aan "custom-made" roestvaststalen installaties voor de procesindustrie.
De productie richt zich op bedrijven in Europa met activiteiten in de energie & milieutechnologie, zuivel & voedingsmiddelen-industrie, chemie, farmacie en scheepbouw.
Onze roestvaststalen producten, zoals drukvaten, reactorvaten, warmtewisselaars, filter(behuizingen), autoclaven, mengers, opslagtanks, materiaal-handling apparatuur, transportbanden, prefab leidingwerk, geluidsdempers, branders, enz., worden gebruikt in landen binnen en buiten Europa. In het ontwerp en fabricageproces kunnen codes toegepast worden zoals EN13445, RToD, British Standard, ASME en AD-2000.Indien gewenst, kunnen het ontwerp, tekeningen en uitgewerkte productietekeningen gemaakt worden met behulp van de nieuwste 2D en 3D systemen. Een ervaring van 60 jaar in het vormen, lassen en hoogglans polijsten van roestvaststalen materialen, gecombineerd met ons vakmanschap op ISO 9001:2015 niveau garandeert u kwalitatief hoogwaardige producten, welke uitblinken in ontwerp en afwerking.
Maatwerk is standaard voor RVSA. Voor meer informatie over het gebruik maken van onze specialiteiten op het gebied van roestvaststaal-verwerking voor een toepassing passend in uw werkomgeving en bedrijfsaard kunt u bellen of schrijven naar onze verkoop afdeling.
Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud